آموزش کاشت ناخن نمازی قسمت چهارم

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

پر مخاطب ها

    ابر برچسب ها

      خبرنامه

      عضویت

      نام کاربري :
      رمز عبور :

      آموزش کاشت ناخن نمازی قسمت چهارم

      هزینه کاشت ناخن نمازی

      هزینه کاشت ناخن نمازی از سایر کاشت های ناخن کمتر است. علت این امر عدم استفاده از مواد کاشت ناخن و زمان کوتاه تر کاشت ناخن می باشد. هزینه این کاشت با توجه به مکان سالن و مهارت ناخن کار متغیر است و هزینه ای بین ۸۰ هزار تومان الی ۱۰۰ هزار تومان دارد.

       

      ریمو کردن کاشت ناخن نمازی

      ریمو کاشت ناخن نمازی به راحتی و در منزل امکان پذیر است برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:

      • ناخن ها را با استفاده از ناخن گیر کوتاه کنید.
      • در صورتی که از لاک ژل استفاده کرده اید با استفاده از سوهان دستی سطح ناخن را خراش دهید و تاپ شاین را از بین ببرید.
      • اگر از لاک معمولی استفاده کرده اید با استفاده استون لاک را پاک کنید.
      • ناخن ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل استون قرار دهید. برای اینکار می توانید از ظرف استون استفاده کنید و یا اینکه پنبه آغشته به استون را روی ناخن قرار دهید و انگشتان را در فویل بپیچید.
      • پس از ۱۰ دقیقه تیپ به صورت خمیری در می آید و به راحتی جدا می شود.
      • اگر قسمت های از تیپ بر روی ناخن باقی ماند در مرحله بعد با استفاده از بافر از بین می رود.
      • پس از ریموو با استفاده از بافر و پولیش سطح ناخن را صاف و براق کنید.
      • با استفاده از روغن کوتیکول دور ناخن را چرب کنید.

       

      نظر مراجع تقلید درباره کاشت ناخن

      سوالی که در این بین برای بسیاری افراد پیش می آید این است که نظر دین اسلام و مراجع تقلید راجع به کاشت ناخن چیست؟ در ادامه نظر ۵ تن از مراجع تقلید در این باره را با هم بررسی می کنیم.

      نظر آیت الله خامنه ای درباره کاشت ناخن

      کاشت ناخن فی نفسه اشکالی ندارد و با فرض صدق زینت، باید از نامحرم پوشانده شود. در صورت کاشت ناخن، برای وضو و غسل باید مانع حتی با صرف هزینه برداشته شود. چنانچه شخص می داند امکان برطرف کردن کاشت ناخن وجود ندارد و یا رفع آن با مشقت غیر قابل تحمل همراه است یا ضرر قابل توجهی دارد، باید در وقت نماز غسل یا وضو خود را انجام دهد و سپس مبادرت به این کار کند و وضو و غسل های بعدی را باید به صورت جبیره انجام دهد. بدین معنی که با دست مرطوب، مانع را مسح کند. در صورتی که امکان برطرف کردن مانع در روزهای بعد وجود داشته باشد ولی شخص از روی عمد این کار را انجام ندهد، وضو و غسل جبیره باطل خواهد بود.

      نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره کاشت ناخن

      در صورتی که ضرورتی برای این کار نباشد، آن را ترک کنند. چنانچه ضرورتی وجود داشته باشد و امکان جداسازی ناخن های مصنوعی به هنگام غسل و وضو نباشد، با آن وضو و غسل جبیره ای می گیرند.

      نظر آیت الله صافی گلپایگانی درباره کاشت ناخن

      کاشت ناخن به صورتی که برای وضو و غسل نتوانند آن را بردارند، اشکال دارد؛ ولی چنانچه شخصی مرتکب این عمل شده باشد، در صورت امکان ناخن مصنوعی را بردارد و وضو و غسل به نحو معمول انجام شود. در صورت عدم امکان برداشتن ناخن، با همان حال وضو و غسل به عنوان جبیره انجام شود و احتیاطا تیمم هم کند.

      نظر آیت الله سیستانی درباره کاشت ناخن

      از ایشان سوال پرسیده شده که: برخی خانم ها ناخن هایشان را به قصد آرایش از حد طبیعی بلندتر می کنند و چون گاهی اوقات آن ها را می شکنند، طبیبان روکشی تجویز می کنند که تا پاسی از روز روی ناخن ها می ماند و با علم به این که آن روکش یا لاک و مانیکور مانع از رسیدن آب به هنگام غسل و وضو به ناخن ها است، آیا استفاده خانم ها از چنین روکش، لاک یا مانیکور جایز است و غسل و وضو با آن به چه صورت می باشد؟
      آیت الله سیستانی در پاسخ به این سوال می فرمایند: غسل و وضو با چنان چیزی که مانع از وصول آب می شود، صحیح نیست و ناگزیر باید آن ها را برای انجام غسل و وضوی صحیح پاک کند و قصد آرایش، مجوز چنان کاری نمی شود.

      نظر آیت الله بهجت درباره کاشت ناخن

      شخصی که اصلا ناخن ندارد و می خواهد ناخن مصنوعی بکارد، آن ناخن جزء بدن او نمی شود؛ چون رشد و نمو ندارد و از اول این کاشتن جایز نیست. به دلیل این که اضطرار ندارد. در صورت کاشت ناخن، در وضو و غسل اشکال به وجود می آید و در داخل وقت نماز، ضایع نمودن امر واجب محسوب می شود و قبل از وقت نماز هم خلاف احتیاط است. اما اگر این کار را کرد و هنگام وضو یا غسل امکان بیرون آوردن آن نبود، باید در مسح و غسل، عمل به جبیره کند.


      نویسنده : nili
      برچسب‌ها :
      تاريخ : جمعه 14 آذر 1399 ساعت: 22:07
      بازدید : 242

      صفحات وب