آموزش کاشت ناخن نمازی قسمت سوم

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

پر مخاطب ها

    ابر برچسب ها

      خبرنامه

      عضویت

      نام کاربري :
      رمز عبور :

      آموزش کاشت ناخن نمازی قسمت سوم

      نکات مهم در کاشت نمازی

      • اگر مشتری تمایل به زدن لاک دارد پس از اتمام مراحل تیپ گذاری سطح ناخن ها را بافر بکشید و پس از برداشتن گرد های ناخن با استفاده از یک فرچه ناخن ها را لاک بزنید.
      • در صورتی که مشتری تمایل به ژلیش ناخن دارد، پس از اتمام مراحل تیپ گذاری گرد های رو ناخن را با استفاده از فرچه بردارید و مراحل ژلیش را انجام دهید. برای اطمینان بیشتر قبل از ژلیش با استفاده از پد کلینزر آغشته به کلینزر یا الکل سطح ناخن را تمیز کنید. در ژلیش ناخن بعد از کاشت ناخن نمازی استفاده از بیس کات ضروری نمی باشد.
      • در ناخن هایی که ناهمواری دارند، می توانید پس از تیپ گذاری از یک لایه نازک از مواد اکرلیک استفاده کنید و ناخن را هموار کنید. دقت داشته باشید که استفاده از پرایمر ضروری نیست.

       

      ماندگاری کاشت ناخن نمازی

      مدت زمان ماندگاری این نوع کاشت به نحوه نگهداری فرد بستگی دارد. اما در بهترین حالت بین چند ساعت الی ۱۰ روز ماندگاری دارد. افرادی که به زیبایی ناخن هایشان اهمیت می دهند، می دانند که کاشت ناخن به دقت و مراقبت های بسیاری نیاز دارد. اگر به تازگی کاشت ناخن نمازی انجام داده اید، بهتر است از تماس با اجسام آلوده دور بمانید. بسیار مراقب باشید که به ناخن هایتان ضربه وارد نشود تا دچار خم شدگی و از جا در آمدن نشود. هنگام انجام کارهای روزانه و کار با آب و مواد شوینده، حتما از دستکش استفاده کنید. در این صورت، کاشت نمازی شما با مشکل چندانی مواجه نخواهد شد.

       

      مزایا و معایب کاشت ناخن نمازی

      مزایای کاشت نمازی

      مهم ترین مزیت کاشت ناخن نمازی این است که آسیبی به ناخن ها وارد نمی کند و خیلی بهتر از ناخن مصنوعی است. از آن جایی که هیچ نوع مواد کاشت ناخنی روی تیپ قرار نمی گیرد، شما مجبور به تحمل کاشت ناخن دائم برای مدت زمان طولانی و همچنین ترمیم ماهیانه آن نخواهید بود. از همه مهم تر این که هرگاه از ناخن های خود خسته شدید، می توانید آن را در بیاورید و از ناخن های طبیعی خود لذت ببرید.

       

      معایب کاشت نمازی

      از جمله معایب کاشت ناخن نمازی می توان به نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن در طولانی مدت اشاره کرد که موجب تغییر رنگ و کدر شدن آنمی شود. علاوه بر این، با قرار گرفتن ناخن مصنوعی یا تیپ روی ناخن فرد، ریشه آن از بین رفته و ناخن دچار تغییر حالت می شود. در برخی مواقع، مواد شیمیایی که برای چسباندن ناخن مصنوعی یا موادی که در کاشت ناخن مورد استفاده قرار می گیرند، غیر استاندارد بوده و حساسیت های پوستی را به همراه خواهند داشت. عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی نیز از عوارض این نوع کاشت است که توسط مواد غیر استریل و چند بار مصرف به راحتی به سایرین انتقال داده می شوند.

      برای درمان عفونت های قارچی ناشی از کاشت ناخن می توان از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد. اما در برخی مواقع گاهی ریشه ناخن به حدی دچار آسیب شده است که از حالت طبیعی خود خارج می شود. گاهی مواقع، کاشت ناخن نمازی در صورتی که بدون وقفه و پشت سر هم انجام شود، احتمال دارد دچار نازکی و کدر شدن شود. همچنین این احتمال وجود دارد که محور ناخن از حالت عادی خود خارج شود.

      به طور کلی، تنها زمانیکه مشتری نسبت به انجام کاشت ناخن نمازی اصرار داشت، این کار را انجام دهید. در غیر این صورت، بهتر است از انجام آن سر باز کنید؛ چون بسیار خطرناک بوده و اگر مراقبت کامل انجام نشود، احتمال برگشتن ناخن بسیار زیاد است. در این حالت، نه تنها خود تیپ بلکه از سینه خود ناخن آسیب دیده و شکسته می شود.


      نویسنده : nili
      برچسب‌ها :
      تاريخ : جمعه 14 آذر 1399 ساعت: 21:53
      بازدید : 267

      صفحات وب