پارافین تراپی

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

پر مخاطب ها

    ابر برچسب ها

      خبرنامه

      عضویت

      نام کاربري :
      رمز عبور :

      پارافین تراپی

      پارافین چیست؟

      پارافین همان ماده‌ی بی‌رنگ، جامد و سفیدی است که از هیدروکربن اشباع‌شده ساخته می‌شود. از پارافین در مراکز ماساژ، اسپا و سالن‌های مراقبت از پوست برای درمان پوست‌پوست شدن دست و پا و… بهره گرفته می‌شود. پارافین درمانی طرفداران زیادی دارد، زیرا این ماده بو ندارد، بی‌رنگ و بی‌مزه است و به‌همین‌خاطر کسی را اذیت نمی‌کند. علاوه بر مزایایی که برای پوست دارد، در تسکین درد مفاصل و ماهیچه‌ها هم مفید واقع می‌شود. در ادامه با پارافین تراپی، فواید آن می‌شوید.

      فواید پارافین تراپی

      پارافین خواص بهداشتی و آرایشی متنوعی دارد. مثلا در زمینه‌ی آرایشی، چنین کاربردهایی دارد:
      از پارافین تراپی معمولا برای بهبود وضعیت پوست دست و پاها استفاده می‌شود. پارافین نوعی نرم‌کننده‌ ی طبیعی است و به نرمی و انعطاف‌پذیر شدن پوست کمک می‌کند. استفاده از آن برای پوست باعث ایجاد رطوبت می‌ شود و بعد از پارافین تراپی هم، رطوبت ایجادشده در پوست حفظ می‌شود. علاوه‌براینها، در باز کردن منافذ پوستی و از بین بردن سلول‌های مرده هم نقش مهمی ایفا می‌ کند و پوست را شاداب‌ تر و یک‌ دست‌تر نشان می‌دهد
      مزایای درمانی پارافین هم کم‌تعداد نیست:
      • درمان آرتروز؛
      • رماتیسم مفصلی؛
      • فیبرومیالژیا؛
      • سایر مشکلات حرکتی مفاصل.
      پارافین درمانی مانند حرارت‌درمانی عمل می‌کند و به افزایش گردش خون، تسکین ماهیچه‌ها و کاهش سفتی مفاصل می‌انجامد. ضمن اینکه اسپاسم یا گرفتگی عضلات و التهاب ناشی از رگ‌به‌رگ شدن و پیچ خوردن مفاصل را هم التیام می‌بخشد.

      عوارض جانبی پارافین درمانی چیست؟

      پارافین تراپی برای نرم کردن و رطوبت‌رسانی به پوست در نواحی مختلف بدن مانند: صورت، دست، پا، بدن و… در مراکز اسپا و سالن‌های زیبایی و… استفاده می‌شود. خوردن یا استشمام بوی پارافین شمع می‌تواند مشکلاتی نظیر استفراغ، حالت تهوع، سردرد یا آلودگی بِنزنی ایجاد کند. آلودگی بنزنی می‌تواند منجر به سرطان ریه هم بشود. اما استعمال موضعی پارافین ظاهرا عوارض جانبی چندان شدیدی ندارد. درادامه، به تعدادی از این عوارض محتمل پرداخته شده است:
      پارافین در دمایی پایین‌تر از دمای طبیعی اتاق آب می‌شود. یعنی پوست بدن در برخورد با آن دچار سوختگی و تاول نخواهد شد. اما اگر پوست خیلی حساسی داشته باشید، ممکن است گرمای پارافین کمی پوست‌تان را تحریک کند و باعث بروز برآمدگی‌های قرمزرنگی روی آن بشود. این برآمدگی‌های قرمز روی گردن، کمر یا صورت به‌وجود می‌آید. تحریک شدن پوست با پارافین با خارش پوست و حسی ناخوشایند همراه است. درصورتی‌که پوست حساس یا زخم بازی روی پوست‌تان دارید، از پارافین استفاده نکنید، زیرا جزو فراورده‌های نفتی است و ممکن است باعث التهاب و ناراحتی‌ پوست‌تان بشود.
      پارافین درمانی برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند یا واریس و دیابت دارند، اصلا توصیه نمی‌شود. زیرا این درمان برای آنها منجر به بروز حس‌هایی غیرعادی، بی‌حسی و تضعیف گردش خون (در صورت ابتلا به دیابت) می‌شود.
      اگر پارافین تراپی را در خانه انجام می‌دهید، حواس‌تان باشد تا پارافین را خیلی داغ نکنید، زیرا باعث آتش‌سوزی می‌شود. در شروع درمان خانگی، دمای پارافین نباید از ۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بیشتر باشد.


      نویسنده : nili
      برچسب‌ها :
      تاريخ : دوشنبه 14 مهر 1399 ساعت: 17:03
      بازدید : 228

      صفحات وب